A Nexit Gastro Kft. által lebonyolított, magas színvonalú rendezvényeket méltán kedvelik ügyfeleink: ahogy az tőlünk minden esetben elvárható, összejöveteleinkre is a legjobb minőségű alapanyagokból és legnagyobb szakértelemmel állítjuk össze menüsorainkat. Megrendelőink igénye szerint tudunk biztosítani különféle hidegtálakat, szendvicseket, üdítőket, frissítőket és süteményeket is. Természetesen lehetőség van meleg ételek megrendelésére is, ezeket minden alkalommal melegen tartó (chafing) edényekben szállítjuk ügyfeleinknek.

Partnereink elégedettsége kiemelt, elsődleges fontossággal bír számunkra, ezért igyekszünk minden igényüket/kívánságukat kielégíteni. Partnereink elégedettségét jelzi, hogy ahol egyszer cégünk rendezvényt bonyolított, következő alkalommal is minket tiszteltek meg bizalmukkal.

10 és 500 fő között Budapest egész területén vállaljuk különféle céges és magánjellegű események lebonyolítását, az 50 fő fölötti rendezvényekre díjmentesen biztosítjuk a kiszállítást és a felszolgálószemélyzetet, amennyiben erre igény mutatkozik.

Mi nem követjük a trendeket, hanem újakat állítunk fel!