A Floris Étterem, Büfé és Kávézó az egyik legelső üzletünk volt, melyet a Semmelweis Egyetem területén nyitottuk meg.

Egymagában is hűen tükrözi a Nexit Gastro Kft. teljes történetét, koncepcióját és fejlődéstörténetét: munkát, anyagiakat és időt nem spórolva folyamatosan fejlesztettük az egységet, minden létrafokot egyenként másztunk meg. A helyiség adottságait kihasználva döntöttünk úgy, hogy kibővítjük szolgáltatásainkat, és a büféből éttermet, kávézót faragtunk.


A tény, hogy minőségpolitikánkhoz mereven ragaszkodunk, illetve szolgáltatásaink minőségéből jottányit sem engedünk, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a SOTE teljes személyzete, illetve a betegek és látogatók is stabil törzsvendégkört alkot. Ügyfeleink elégedettségét mi sem tükrözi jobban, mint az, hogy az elmúlt években a Semmelweis Egyetem összes rendezvényét a Floris Étterem szervezte és bonyolította le, beleértve az ételek elkészítését és felszolgálását is.

A Floris csoportunk egyik alappillére, hiszen az itt lévő, legmodernebb eszközökkel felszerelt konyhában készül a többi egységben is fellelhető összes sült hús és saláta, valamint a termékfejlesztésből is aktívan kiveszi részét ez az üzlet.

Konyhánk ismertségét és elismertségét mi sem mutatja jobban, hogy nem is olyan régen vendégül láthattuk Kovács Lázár sztárséfet, aki egy teljes napon át főzött nálunk vendégeink legnagyobb elégedettségére.