A több mint tíz éve üzemelő Nexit Gastro Kft. 2008-ban kezdte meg működését. Fő profilunk a vendéglátás, rendezvényszervezés, illetve különféle összejövetelek lebonyolítása. Jelen pillanatban hét vendéglátóipari egységet üzemeltetünk, melyek között megtalálhatunk kávézókat, büféket és éttermeket is. Tevékenységünket egyelőre kizárólag a fővárosra koncentráljuk.

Központi termelőegységünk konyhával, hűtőházzal és raktárral kiegészülve a 1082 Budapest, Üllői út 26. szám alatt található. Innen történik az egységek teljes körű kiszolgálása (alapanyagok, saláták, félkész termékek előkészítése, termékek legyártása). Az elmúlt évtized a folyamatos fejlődés jegyében telt, növekedésünk stabil ütemének köszönhetően jelenleg is 45 munkavállaló dolgozik cégünknél.

PÉNZÜGYI HELYZET, LIKVIDITÁS

Cégünk pénzügyi helyzete stabil. Az üzemeltetett üzletek forgalma kiegyensúlyozott, bevételeik jól tervezhetőek. A Nexit Gastro Kft. sem hitel, sem pedig bárminemű egyéb tartozással nem rendelkezik. Likviditása elsőrendű, a bérleti és egyéb díjakat mindig határidőre fizeti. Bevett gyakorlatunk, hogy amennyiben szükséges, a tulajdonosok készek tagi kölcsön formájában fedezetet biztosítani egy új üzlet nyitásához. Ezen túlmenően a Nexit Gastro Kft. raktáraiban rendelkezésre áll minden olyan berendezés (kávéfőző gépek, ipari mosogatók, hűtőpultok, hűtővitrinek, szeletelő gépek, egyéb berendezési tárgyak), melyek lehetővé teszik egy új üzlet azonnali teljes felszerelését.

KÉPZETTSÉG 

A Nexit Gastro Kft. számára nagyon fontos a szakmai rátermettség és felkészültség, ennél fogva kizárólag szakképzettséggel rendelkező dolgozókat foglalkoztat azon munkakörökben, ahol ez követelmény. A fluktuáció mértéke rendkívül alacsony, mert a cég folyamatosan javítja a munkakörülményeket, valamint versenyképes fizetést ad alkalmazottainak. A munkatársak lojalitása kimagasló, dolgozóink könnyen mobilizálhatók, jól terhelhetők.

Az üzletvezetők szakirányú képzettséggel rendelkeznek, míg a felsővezetésben vendéglátó-ipari főiskolán végzett munkavállalók is megtalálhatók.